INFO VERHUURDER

Overweegt u uw woning (tijdelijk) te verhuren?

JASPERS WOONCOMFORT is inmiddels een begrip in de verhuur en beheer van particuliere woningen in Zuid-Nederland. Wij verhuren en bemiddelen in de verhuur van studentenkamers, eengezinswongen tot en met vrijstaande villa's. Het aanbod is van kaal, gestoffeerd en/of gemeubileerd. . Het kantoor is gevestigd in het gezellige centrum van Helmond. JASPERS WOONCOMFORT is zeer allert in het leveren van van kwalitatieve dienstverlening op het vlak van makelaardij in de breedste zin van het woord. Een tevreden cliënt is voor ons maatgevend t.a.v. onze dienstverlening. JASPERS WOONCOMFORT werkt op basis van no cure no pay; oftewel zolang uw woning niet verhuurd is zijn er ook geen kosten aan verbonden.

Klantenbestand

Naast onze eigen database van woningzoekende JASPERS WOONCOMFORT beschiken wij over een groot netwerk. In dit netwerk zijn o.a. terug te vinden de volgende bedrijven in Eindhoven en omgeving zoals ASML, Philips, High Tech Campus en Eindhoven Airport.

Vastgoedbeheer ( op maat )

JASPERS WOONCOMFORT kan u ook bijstaan in de service van het beheer van de woning. U kunt hier keuze maken in volledig beheer of aan financiël beheer. Dit betekent dat wij tijdens de huurperiode de contactpersoon zijn voor de huurder en verhuurder. 

Opname van uw woning

De eerste stap in het verhuurproces is gedurende een intake gesprek bij de woning bepalen wat wij voor u kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn m.b.t. verhuur van uw woning. De tweede stap na het intakegesprek is het maken van foto's van de woning en een passende tekst waarmee wij de woning kunnen presenteren op de diverse website's.
 
Wij presenteren uw woning op diverse manieren:
  • Website jasperswooncomfort.nl
  • Diverse andere website's waaronder Funda.nl, Pararius.nl (grootste verhuursite van NL) etc.
  • Websites voor expats
  • Actief aanbieden aan bedrijven
  • Actief aan onze ingeschreven woningzoekers
Uw woning zal volledig kosteloos en vrijblijvend op de website jasperswooncomfort.nl, Pararius.nl e.d. opgenomen worden. Als een kandidaat een woning wil huren gaan wij de kandidaat zorgvuldig screenen middels het opvragen van de financiële documenten. Nadat deze gegevens gecontroleerd zijn wordt de kandidaat huurder aan u voor gesteld en bepaalt u of u wel of niet akkoord gaat met de verhuur van uw woning aan deze kandidaat. 

JASPERS WOONCOMFORT uw persoonlijke makelaar voor de verhuur en huur van onroerend goed.

 BEKIJK ONS AANBOD 

 NEEM CONTACT OP 

Uw woning zoeken