Willem Hubertstraat 5213SV Den Bosch

Huur: 1295.00 €
  • Categorie: Appartement
  • Perceel opp. 120m2
  • Kamers: 3
  • Aanvaarding: 1-10-2014

Tegen het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch aan gelegen, en met het Prins Hendrikpark (IJzeren Vrouw) om de hoek, is dit driekamer appartement echt een uitkomst voor mensen die zowel van de Bossche cultuur als van de natuur willen genieten. Het bel-etage appartement bevindt zich in het Muntelpoort wooncomplex op de hoek van het Muntelbolwerk en de Van Boelenstraat. De woning biedt zicht op rivier de Aa die daar precies de stad in buigt om over te gaan in de Binnendieze. De plek is geliefd onder stadse zonaanbidders die bij mooi weer de groene kades opzoeken.

De Muntelpoort is een populair en representatief wooncomplex waarin zich karakteristieke herenhuizen bevinden maar ook appartementen van diverse soorten en maten. De gezellige binnentuin is ontwikkeld naar Berlijns voorbeeld en is een ontmoetingsplek voor bewoners en bezoekers. Onder het complex bevindt zich een grote parkeergarage en bergingen van de bewoners. Het geheel is in 2009 opgeleverd.

Het appartement
Het ruime hoekappartement is zeer net afgewerkt en bestaat uit: ruime woonkamer; twee ruime slaapkamers; keuken; badkamer (ligbad en douche apart); toilet; loggia; CV- / wasmachine- / bergruimte; hal / meterkast; berging in de kelder, 2,5 x 4 meter en een parkeerplaats

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming. Het geavanceerde StorkAir systeem verzorgt warmte, warm water en zuivert de lucht. Mensen met een astmatische aanleg en/of allergie kunnen er opgelucht ademhalen. De woning is voorzien van inbraakbeveiliging. Via de videofoon heeft u zicht op uw bezoekers.
Bij de keuken heeft de woonruimte een eigen ingang via een portiek aan het Muntelbolwerk.

Afwerking
-Het gehele appartement is voorzien van hoogwaardige Italiaanse plavuizen (ideaal voor vloerverwarming).
-Een wand in de woonkamer en een in een slaapkamer zijn voorzien van zeer speciaal fraai stucwerk dat door studenten van stukadoorsopleiding i.s.m. met de fabrikant is vervaardigd.
-De ramen zijn voorzien van op maat gemaakte luxaflex.
-De keuken beschikt over een elektrisch fornuis, afzuiger en andere basis voorzieningen waaronder een aansluiting voor een vaatwasser.
-In de badkamer bevindt zich een ligbad en een aparte douche.

Bijzonderheden
Op het Muntelpoort complex rust een dubbele bestemming: ‘wonen’ en ‘klein zakelijk / praktijkruimte’. Men kan het voor beide doeleinden gebruiken of een van beide.
De Vereniging van Eigenaren draagt onder andere zorg voor verzekeringen, schoonmaak, onderhoud, afval, juridische bijstand en naleving bouwvoorschriften. De bijdrage is €145,- per maand.

ALGEMENE ZAKEN
Bouwjaar: 2008 / 2009
Inhoud woonfunctie: circa 282 m3
Woonoppervlakte: circa 94 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: circa 4 m2
Externe bergruimte : circa 10 m2
woonruimte:
 
Gebruiksmogelijkheden:
Momenteel is het appartement in gebruik als woonruimte. De foto’s getuigen hiervan. Op het Muntelpoort complex rust een dubbele bestemming: ‘wonen’ en ‘klein zakelijk / praktijkruimte’. Men kan het voor beide doeleinden gebruiken of een van beide.


Indien het appartement wordt gekocht met doeleind kantoor is de vraagprijs € 275.000,-- excl. BTW
Is het voor prive doeleinden dan is de vraagprijs € 299.000,-- K.K.

Opmerkingen:           Huisdieren in overleg
 
Huurperiode:             minimaal 6 maanden
 
Aanvaarding:             1 oktober 2014
 
Bewoning:                  Gestoffeerd
 
Borg:                            € 1.100,--
 
Huur:                            € 1.100,-- per maand excl. g/w/e en servicekosten

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken