Weegschaalstraat 5632CW Eindhoven

Huur: 900.00 €
  • Perceel opp. 60
  • Aanvaarding: In overleg

De locatie
U vindt De Ring in het noorden van Eindhoven aan de Weegschaalstraat 3. Het bedrijvencentrum is ideaal gelegen nabij de A2 en A50, zodat u altijd een snelle verbinding heeft met het snelwegennet rondom Eindhoven en het centrum van de stad. Ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De Ring beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid, ook voor bezoekers!
 
Extra faciliteiten
U kunt in eerste instantie bij De Ring terecht voor huisvesting. Ook heeft u toegang tot veel centrale faciliteiten. Dankzij de aanwezigheid van een moderne telefooncentrale, glasvezel internetverbinding en ook een gemeenschappelijke kopieermachine kunt u snel van start met uw onderneming en bespaart u op investeringen en tijd.
 
Gratis parkeergelegenheid en Wifi
Bij De Ring kunnen u en uw gasten of genodigden gratis parkeren op een van onze drie parkeerterreinen. Ook is er in ons pand wifi aanwezig waar alle gasten kosteloos gebruik van mogen maken.
 
De kantoorunit
De kantoorunit is 60 m2 groot en opgedeeld in twee kantoren en een archief met keukenruimte.
Bij binnekomst in de kantoorunit komt men eerst in de ontvangstruimte. Middels een scheidingswand heeft men een tweede ruimte gecreeerd welke als aparte werkruimte met spreekkamer gebruikt kan worden. Naast de spreekkamer heeft men dan nog de archief en keukenruimte. De ruimte is voorzien van vloerbedekking en lamellen voor de raampartijen.
 
Opmerkingen:           Extra diensten zijn in te huren
 
Huurperiode:             minimaal 12 maanden
 
Aanvaarding:            in overleg
 
Bewoning:                  gestoffeerd
 
Borg:                           € ?
 
Huur:                           € 900,-- per maand excl. BTW

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken