Vrieheidepark 6414 JC Heerlen

Huur: 995.00 €
  • Categorie: appartement
  • Perceel opp. 120
  • Kamers: 5
  • Aanvaarding: per direct
  • Energielabel: E

* TE HUUR 4-KAMER APPARTEMENT * VRIEHEIDEPARK * HEERLEN *
 
Royaal opgezet appartement op achtste verdieping met panoramisch uitzicht over omgeving, woonkamer met balkon, open keuken met balkon, twee slaapkamers, badkamer met douche, en vaste wastafel met spiegel, stookruimte met cv-combiketel, aparte toiletruimte met toilet, eigen berging in souterrain en gelegen in een rustige straat in de wijk “Vrieheidepark-de Stack”, gemeente Heerlen.
 
Indeling Souterrain:
Eigen berging, Gemeenschappelijke fietsenstalling en Camerabewaking.
 
Begane grond:
Mooie verzorgde entree/hal met brievenbussen- en bellenpaneel, intercom en elektrische schuifdeuren naar hal met liften.
Camerabewaking.
 
Entree:
Ruime hal, meterkast, ruime slaapkamer 1 (ca. 4,88m x 2,74m) met deur naar balkon en muurkast, slaapkamer 2 (ca. 4,84m x 1,93m), badkamerruimte (ca. 2,29m x 1,32m) met douche en vaste wastafel; Toiletruimte met toilet en fonteintje, Woonkamer met eet-hobbykamer (totaal ca. 42m²) met veel lichtinval en toegang tot rondom gelegen balkon vanwaar van een prachtig uitzicht te genieten is, keukenruimte (ca. 3,21m x 2,37m) met eenvoudige keukenopstelling en de witgoedaansluiting. (de keuken wordt in mei 2022 vervangen door een nieuwe keuken)
 
Bijzonderheden: Dit appartement is gelegen nabij voorzieningen als winkels (Heerlerheide Nieuwe Stijl) en op loopafstand van de Brunssummerheide. Uitvalswegen zoals de binnen- en buitenring zijn snel bereikbaar.
 
 
Opmerkingen:          Niet roken en geen huisdieren
 
Huurperiode:            Vanaf 12 maanden
 
Aanvaarding:           Per direct
 
Bewoning:                kaal
 
Borg:                         € 995,--
 
Huur:                         € 995,-- per maand excl g/w/e

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken