Vlierdensedijk 5705CK Helmond

Huur: 1750.00 €
  • Perceel opp. 612
  • Aanvaarding: In overleg

Bedrijfshal, gebouwd in 1999. Opgetrokken uit geïsoleerde damwandplaten, stalen spanten, dak met geïsoleerde platen gedekt. De bedrijfshal is altijd voorzien van een constante aangename temperatuur. De vloer is uitgevoerd in beton. De kozijnen zijn van hardhout voorzien van dubbele beglazing.

Inrichting:
- Bedrijfshal voorzien van tl-verlichting;
- Meterkast (9 groepen netspanning, 2 aardlekschakelaars, krachtstroom);
- Mogelijkheid voor het aanleggen van de voorzieningen gas en water;
- 2 overheaddeuren voor (handmatig te bedienen);
- 2 loopdeuren voor;
- 2 loopdeuren achter;
- Vrije hoogte van ca. 4,50 meter.

Doordat de bedrijfshal zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is voorzien van meerdere deuren, bestaat de mogelijkheid om het pand in twee gedeelten op te delen en separaat te verhuren/ huren.

Daarnaast is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op voorgelegen eigen terrein.

Bedrijfshal 14 x 43,5 = 610 m2 bvo

Installaties - Het bedrijfspand beschikt over de volgende technische of overige voorzieningen:
alarminstallatie.

Diversen - Erfverharding door middel van betonklinkers, oppervlakte ca. 150 m2.

Nutsvoorzieningen - Het object is aangesloten op voorzieningen als elektra. Mogelijkheid aanwezig voor het aanleggen van de voorzieningen gas en water.

Staat van onderhoud - Het object verkeert in een goede staat van onderhoud.

Ligging - Het gebouw is gelegen aan een verharde openbare weg aan de Vlierdensedijk 18 te Helmond. Het gebied wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door bedrijvigheid. De belendingen van gebouw betreffen gelijksoortige bedrijfshallen. 

Parkeermogelijkheden - De parkeermogelijkheden in de omgeving van dit bedrijfsobject zijn goed, er bevindt zich de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein.

Bereikbaarheid - Het object is goed bereikbaar via de N270. Het snelwegennet is op ca. 8 kilometer afstand gelegen en de openbare vervoersvoorzieningen zijn gelegen in de wijk Bouwhuis op ca. 2 kilometer afstand. 

Termijn - Nader te bepalen, korte termijn is ook bespreekbaar

Betaling - Per maand vooruit te voldoen

Opzegtermijn - 1 Jaar voor expiratiedatum

Bankgarantie - Ter grootte van drie maanden huur /incl. BTW

Huurindexering - Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks “alle huishoudens" (2006 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

BTW - De huur is met BTW belast; indien huurder niet aan "90%-criterium" (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken