Vesperstraat 5731 GR Mierlo

Huur: 425.00 €
  • Categorie: Kamer
  • Perceel opp. 11
  • Kamers: 6
  • Aanvaarding: 3 november 2019
  • Energielabel: C

* LET OP * TE HUUR KAMER * VESPERSTRAAT * MIERLO *

TEGEN HET WINKELCENTRUM VAN MIERLO GELEGEN ZEER SUPERLUXE RIANTE BOVENWONING MET 5 SLAAPKAMERS, GEZAMENLIJK GEBRUIK VAN WOONKAMER/KEUKEN, BADKAMER, DAKTERRAS EN STALLING.
 
De vrije ligging van het pand en voldoende parkeervoorzieningen in de omgeving geven dit object, gelegen tegen het centrum van Mierlo, een eigen karakter met de mogelijkheid tot het verhuren van diverse kamers.
 
BEGANE GROND
Op de begane grond bevinden zich twee appartementen. Beide appartementen zijn verhuurd.
 
1e VERDIEPING
Op de eerste verdieping wordt u verrast door de royale en lichte leefruimte. Dit effect wordt versterkt door de open verbindingen, die de diverse ruimtes hebben. Opvallend is de strakke, smaakvolle afwerking van de leefruimte….Meteen al bij het betreden van de eerste verdieping krijgt u een goed overzicht van de diverse ruimten op de woonlaag…de keuken en het eetgedeelte van de woonkamer….Het woon- en zitgedeelte hebben een oppervlakte van ca. 43 m². Het leefgedeelte heeft, door raampartijen in de zijgevel en aan de voorzijde, ruim voldoende lichtinval ondanks de royale oppervlakte.Aan de voorzijde van de woning, aansluitend aan het eetgedeelte van de woonkamer, bevindt zich de keuken.De keuken wordt middels een werkblad afgescheiden van het eetgedeelte, waardoor het contact tussen de keuken en het eetgedeelte intact blijft.De keuken, uitgevoerd in een strak witte opstelling, biedt veel opbergruimte en alle benodigde apparatuur, zoals een kookplaat, vaatwasser, oven, vriezer en koelkast.Aan de achterzijde van de eerste verdieping zijn een tweetal slaapkamers, cv-ruimte en de toegang tot het dakterras.
 
2e VERDIEPING:
Er is een geheel nieuwe kap op de woning geplaatst, waardoor een duidelijke royale slaapverdieping is ontstaan met daarin 2 zeer grote ca 7m dakkapellen: De royale overloop biedt toegang tot 3 sfeervolle lichte slaapkamers respectievelijk ca 16m2 met inbouwkast, ca 14 en ca 13m2 met deur naar dakterras, alsmede toegang tot prachtige royale badkamer

Badkamer: De royale superluxe badkamer is uitgerust met een separate douche, vaste wastafel met fraai badmeubel en 3e toilet alsmede toegang tot royaal zonnige dakterras.
 
3e VERDIEPING
Is bereikbaar middels een vlisotrap. Hier treft u nog een royale bergzolder aan.

Te huur op de tweede verdieping een slaapkamer welke per 3 november a.s. te huur is
De kamer is 11,04 m2 groot met gezamenlijk gebruik van woonkamer, keuken, badkamer, toilet en balkon.
De huur bedraagt 425,-- euro per maand incl. g/w/e. Het geheel wordt volledig gemeubileerd aangeleverd.

Heeft men interesse dan kan men met ons contact opnemen.  
 

Opmerkingen:           Geen huisdieren
 
Huurperiode:             minimaal 12 maanden
 
Aanvaarding:            per 3 november 2019
 
Bewoning:                 gestoffeerd/gemeubileerd
 
Borg:                          € 850,--
 
Huur:                          € 425,-- totaal per maand excl. g/w/e

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken