Scheldestraat 37 6021ER Budel

Verkoopprijs: 155000.00 €
  • Categorie: woonhuis
  • Perceel opp. 100
  • Kamers: 5
  • Aanvaarding: In overleg

* SCHELDESTRAAT 37 * BUDEL (DE ROOT) * LEUKE TUSSENWONING *

NET AFGEWERKTE TUSSENWONING VOORZIEN VAN EEN DICHTE KEUKEN, BADKAMER, 3 SLAAPKAMERS, BERGING EN ZONNIG GEHEEL OMHEINDE PRIVACY BIEDENDE ACHTERTUIN.IN HET PLAN DE ROOT IS DEZE WONING GELEGEN. MAAKT DEEL UIT VAN EEN AUTOLUWE STRAAT EN IS UITERMATE KINDVRIENDELIJK DANKZIJ DE NABIJHEID VAN DIVERSE SPEELVOORZIENINGEN. 
HET CENTRUM VAN BUDEL MET ZIJN WINKELS EN HORECA GELEGENHEDEN ZIJN BINNEN LOOPAFSTAND.


Indeling
SITE TOTAAL AANBOD Jaspers Wooncomfort <<http://www.jasperswooncomfort.nl>

Hal/entree:
Middels de entree heeft men toegang tot het toilet, trap naar de 1 ste verdieping, de keuken en woonkamer. De hal is voorzien van een tegelvloer, strak afgewerkte wanden en plafond. Onder de trap heeft men toegang tot een trapkast waar zich de groepenkast met 4 groepen en een aardlekschakelaar zich bevinden. Zowel de gas als electriciteitsmeter zijn voorzien een zogenoemde slimme meter.

Toiletruimte:
De toiletruimte is voorzien van een laaghangend toilet met ingebouwd waterreservoir, fonteintje en is volledig betegeld.

Woonkamer:
Vanuit de hal komt men de royale sfeervolle living binnen welke voorzien is van een parketvloer. 
De woonkamer heeft een prettige lichtinval vanwege de raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning. Het zitgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning met uitzicht over de achtertuin. Middels de tuindeur heeft men toegang tot de achtertuin. Het eetgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de woonkamer waar men uitzicht heeft over de straat en het speelveld. De wanden en het plafond zijn strak afgewerkt. De gehele woning is voorzien van thermophane beglazing. 

Keuken:
De dichte keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en geplaatst in een rechte opstelling. De opstelling is vernieuwd in 2009 en voorzien van de volgende apparatuur: vaatwasmachine(ARISTON), 6-pits gascomfoor(ARISTON), comib- magnetron(ARISTON), koel/vriescombinatie(ARISTON), RVS afzuigkap(ARISTON) en een ronde RVS spoelbak met mengkraan, diverse onder en bovenkastjes. De vloer van de keuken is uitgerust met plavuizen. Wanden zijn gestuct. Middels de achterdeur betreedt men de privacy biedende achtertuin.

1ste verdieping:
Via de trap in de hal komt men op de 1ste Verdieping welke toegang biedt tot drie slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers:
Aan de achterzijde bevindt zich de ouderslaapkamer(14,5m2) voorzien van laminaatvloer, strak afgewerkte wanden, plafond met rabatdelen met inbouwspots. Naast de ouderslaapkamer bevindt zich de kleinste slaapkamer welke in gebuik is als wasruimte. In deze ruimte is ook de cv- opstelling terug te vinden zijnde een combi-ketel (JUNCKER) De wanden zijn strak afgewerkt en het plafond met rabatdelen. Aan de voorzijde van het pand heeft men de tweede slaapkamer(10,5m2) en de badkamer.


Badkamer:
De badkamer is voorzien van een vaste wastafel en een douchecabine. De douche heeft een thermostaatkraan. De ruimte is volledig betegeld. Middels het bovenlicht valt er daglicht in de ruimte.

Tuin:
De woning heeft een kleine voortuin welke nog naar eigen inzicht aangekleedt kan worden. De privacy biedende op het zuid oosten gelegen achtertuin is verhard met koppelstones en heeft enkele met borders met vaste beplanting. Het houten tuinhuis is geplaatst achter in tuin. Middels de poort kan men de achtertuin verlaten.

Locatie/LIGGING: 
Gelegen in het plan de Root is deze tussenwoning gelegen. De woning ligt op loopafstand van het centrum van Budel. De ligging aan de voorzijde en achterzijde is prima. Aan de voorzijde zijn er voldoende parkeermogelijkheden een een speelveldje voor de kinderen.

Mogelijkheden:
Het is mogelijk om de woning uit te bouwen
Het is mogelijk om de woning te gebruiken als woon-/werk locatie

Bijzonderheden:
·         Strakke wand- en plafonafwerking
·         Onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin
·         Mogelijkheden tot uitbouw
·         Kindvriendelijke en ruim opgezet deel van de wijk nabij voorzieningen en uitvalswegen
·         Verkoper verlangt een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom

Wilt u in wonen in een rustige woonomgeving ? Bel dan nu voor een bezichtiging!!

Voor informatie, een brochure en/of een bezichtiging bel Jaspers Wooncomfort.


Tel: 0492 - 57 47 38 

Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor u klaar !!!


Benieuwd naar de WAARDE van uw woning? BEL voor GRATIS en VRIJBLIJVENDE waardebepaling. 
 

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken