Rijpelplein 5709 BT Helmond

Huur: 1100.00 €
  • Categorie: Maisonette
  • Perceel opp. 76
  • Kamers: 3
  • Aanvaarding: 1 oktober 2021
  • Energielabel: B

* MAISONETTE TE HUUR * RIJPELPLEIN * HELMOND
 
Op een ideale locatie nabij het centrum van Helmond, ligt dit ruime maisonnette appartement, verdeeld over twee woonlagen, op de eerste verdieping van het appartementencomplex. Het appartement heeft maar liefst twee balkons(!), waarvan een erg ruime. Tevens behoort een ruime berging bij het appartement.

Indeling:

EERSTE WOONLAAG
Via de galerij kom je bij de entree van het appartement. Naast de entree is de meterkast gesitueerd. De ontvangsthal geeft toegang tot het totaal vernieuwde toilet, de bergkast met stadsverwarmingsunit, de trapopgang en de woonkamer. Er is een moderne video-intercom aanwezig. Op de vloer is laminaat gelegen die ook in de woonkamer ligt. Het volledig betegelde toilet heeft een laaghangend toilet en een fonteintje.
Via de hal bereik je de ruime woonkamer. De woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen. De deur in de woonkamer geeft toegang tot het ruime balkon. Dit balkon is ruim 4 meter diep! Naast de toegangsdeur naar het balkon is een mooi plafondhoog raam geplaatst. De woonkamer staat in open verbinding met de totaal vernieuwde keuken. Keuken bestaat uit een luxe keukenblok met voldoende opbergruimte en diverse inbouwapparatuur w.o. een 4-pits inductiekooplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasser, RVS spoelbak met afdruipvlak en RVS afzuigunit met koolstoffilter. Onder de trap is een ruime trapkast. Ideaal te gebruiken als provisiekast!
De deur in de keuken geef toegang tot het tweede balkon.

Deze verdieping is voorzien van dubbele beglazing.

TWEEDE WOONLAAG
Via de trap bereik je de tweede, eveneens ruime, verdieping. Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de totaal vernieuwde badkamer. Beide slaapkamers zijn erg ruim en kunnen beide dienen als masterbedroom! Verder zijn beide vertrekken aangenaam licht en praktisch in te richten. Op de vloer van de overloop en de slaapkamers is laminaat gelegen.
De badkamer is ruim van opzet en uitgerust met een wastafel met onderbouw, een laaghangend toilet, een inloopdouche met thermostaatkraan en de witgoedaansluiting. Het aanwezige raam zorgt nog voor extra daglicht en ventilatie.

OMGEVING
Parkeergelegenheid is ruimschoots in de directe omgeving aanwezig. Het plantsoen aan de voorzijde is toegankelijk voor voetgangers en fietsers. Voorzieningen zoals winkels, scholen en het NS-station zijn op loopafstand.

BIJZONDERHEDEN
-Appartement maakt gebruik van stadsverwarmingsunit en gebruikt dus geen gas;
-Bij het appartement behoren maar liefst 2 balkons!
-Bij het appartement behoort een berging van 2.32m x 2.27m;
-Voorzieningen zoals winkels, scholen en het station zijn op loopafstand;
-Levendige omgeving.

Voor informatie, een brochure en/of een bezichtiging bel Jaspers Wooncomfort.

Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor u klaar !!!
 
 
Opmerkingen:          Huisdieren niet toegestaan
 
Huurperiode:            minimaal 12 maanden
 
Aanvaarding:           1 oktober 2021
 
Bewoning:                gestoffeerd
 
Borg:                         € 1.100,--
 
Huur:                         € 1.100,-- per maand excl. stadsverwarming/w/e


Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken