Oostappensedijk 5724 PM Ommel

Huur: 1650.00 €
  • Categorie: Vrijstaande woning
  • Perceel opp. 275
  • Kamers: 8
  • Aanvaarding: Januari 2020
  • Energielabel: D

* TE HUUR * VRIJSTAANDE WONING MET DUBBELE GARAGE * OMMEL
 
Aan de rand van Ommel, op een perceel van maar liefst 3.005 m² gelegen vrijstaande woning met een royale oprit, dubbele garages met rondom een aangelegde tuin.
 
Indeling:

Entree:
Middels de royale oprit en een verhard looppad komt men bij de dubbele deur van de entree welke voorzien is van diverse raampartijen. De muren zijn van schoonmetselwerk. De vloer heeft een massief hardhouten vloer. Vanuit deze hal is de 1ste verdieping bereikbaar middels een hardhouten trap. Tevens is vanuit de hal de Z-vormige woonkamer bereikbaar.
 
Woonkamer:
De royale in Z-vorm gelegen woonkamer heeft een massief hardhouten vloer, strak afgewerkte muren deels granolwerk en deels schoonmetselwerk. Het plafond is voorzien van spuitwerk. Door de vele ramen heeft men veel lichtinval. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een grote schuifpui welke uitzicht biedt op het terras en de aangelegde tuin met tuinhuisje.
 
Kantoor/slaapkamer:
Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot het kantoortje of te gebruiken als slaapkamer begane grond. Wanden zijn voorzien van granolwerk, massief hardhouten vloer, plafond spuitwerk. Tevens zijn er twee inbouwkasten in de muur verwerkt. Ook hier veel raampartijen waardoor veel lichtinval.
 
Keuken:
De Royale leef-keuken heeft veel raampartijen waardoor er veel lichtinval aanwezig is. De keukenopstelling is voorzien van de navolgende apparatuur: 5-pits- gaskomfoor, RVS afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast, vierkant RVS spoelbak met mengkraan, en een massief hardstenen werkblad. De wanden zijn rondom half betegeld en half voorzien van spachtelputz. Op de vloer ligt een natuurstenen vloer. In de leef-keuken heeft men ook nog een proviand kast ter beschikking.
 
Bijkeuken:
Vanuit de leef-keuken heeft men toegang tot de woonkamer, bijkeuken, toilet en garage. De bijkeuken is half betegeld en deels voorzien van spachtelputz wanden. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine e.d. Tevens komt in de bijkeuken de koker uit welke in verbinding staat met de Walk-in-closet op de eerste verdieping waardoor men vanuit de walk-in-closet de vuile was kan transporteren.
 
Hal:
Tussen de garage en de leef-keuken heeft men een tussenhal waaruit de bijkeuken, toilet met fonteintje en extra bergruimtes toegankelijk zijn. De wanden zijn hier half betegeld en deels voorzien van spachtelputz. Op de vloer ligt een natuurstenen vloer.
 
Garage:
De dubbele garage is toegankelijk vanuit de hardstenen oprit middels twee hardhouten dubbel openslaande garagedeuren. Tevens is deze ruimte voorzien van elektra.

1e verdieping:
Middels de hardhouten trap komt men op de bovenverdieping waar zich 4 royale slaapkamers, badkamer en separaat toilet bevinden. De slaapkamers zijn allen voorzien van vloerbedekking, wanden met behang en strak afgewerkte plafonds met lichte houten schroten.
 
Badkamer:
De royale badkamer is voorzien van een ligbad, douche met cabine en wastafel met ombouw en spiegel. De wanden zijn volledig betegeld en het plafond is afgewerkt met lichte houten schroten. Vloer met fijn mozaik tegelmatten.

Zolderverdieping:
Middels een vlizotrap bereikbaar, zijnde opbergzolder.

Tuin:
Rondom de woning is de tuin gelegen met aan de achterzijde zijnde een hardstenen terras, grasmat, tuinhuisje en diverse borders met vaste beplanting


Voor informatie, een brochure en/of een bezichtiging bel Jaspers Wooncomfort.

Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor u klaar !!!
 
 
Opmerkingen:          Huisdieren niet toegestaan
 
Huurperiode:            minimaal 12 maanden
 
Aanvaarding:            januari 2020
 
Bewoning:                 gestoffeerd
 
Borg:                          € 1.650,--
 
Huur:                          € 1.650,-- per maand excl. g/e

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken