Buitengebied 5715PW Lierop

Huur: 1600.00 €
  • Categorie: halfvrijstaande woning
  • Perceel opp. 140
  • Kamers: 7
  • Aanvaarding: In overleg

Beschrijving:
Half-vrijstaande boerderij te huur op een ruim perceel gelegen midden in de bossen van Lierop met 4 slaapkamers, badkamer, royale living, open keuken, bijkeuken, badkamer en toilet. Centrale ligging t.o.v. Eindhoven en Helmond.
 
Indeling:
Begane grond:
 
Woonkamer:
Royale living met marmeren tegelvloer en vloerverwarming. Muren zijn afgewerkt met spuitwerk, plafond stucwerk. Vanwege de vele openslaande deuren en ramen heeft men veel lichtinval. Tevens een openhaardpartij voorzien van voorzethaard voor de koude herfst- of voorjaarsdagen.
 
Keuken:
De open keuken welke direct aansluit op de royale living is uitgevoerd in beukenhout met RVS werkblad en achterwand. Een centraal geplaatst kookeiland voorzien van inductie kookplaat en RVS afzuigunit. Verder is de keuken uitgevoerd met diverse apparatuur zoals, koelkast, vaatwasser, combi-oven.
 
Bijkeuken:
Vanuit de keuken komt u terecht in de bijkeuken waar de witgroep aansluitingen zich bevinden.
 
Slaapkamer beneden:
Op de begane grond bevindt zich een zeer ruime slaapkamer met aansluitend een royale badkamer. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, stucwerkplafond en strak afgewerkte wanden.
 
Badkamer:
De royale badkamer heeft een inloopdouche, deels in de vloer verzonken bad, vaste wastafel met spiegel, 2de toilet en bidet. De wanden zijn volledig betegeld. Plafond met inbouwspots.
 
Hal:
In de hal bevindt zich het toilet met fonteintje. Middels de hardhouten trap de toegang tot de eerste verdieping met drie slaapkamers en overloop.
 
Slaapkamers:
Links en rechts van het pand bevinden zich twee royale slaapkamers en midden tussen in een wat kleinere. Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, strak afgewerkte wanden en een velux dakraam voor voldoende lichtinval.

Tuin:
Het pand staat op een ruim bemeten perceel met twee terrassen aan beide zijden van de woning. Beiden zijn verhard. De tuin heeft verder diverse aanplant en diverse bomen. Een vijverpartij ligt deels verscholen tussen de enorme boompartijen.
 
Oprijlaan:
Vanuit de openbare weg heeft men toegang tot het perceel middels twee poorten.
Parkeerruimte voor auto's is er voldoende aanwezig op het terrein.
 
Garage:
Op het terrein bevindt  zich nog een dubbele garage waarvan een wordt gebruikt door de eigenaar.
De garage is voorzien van een kanteldeur.
 
Ligging:
Het pand is gelegen in het buitengebied van Lierop. Voor personen die van rust en natuur willen genieten de meest ideale plek om te verblijven.  Lierop is een dorp in de Nederlandse gemeente Someren, provincie Noord-Brabant. Op 1 januari 2012 telde Lierop circa 2192 inwoners. Tot 1935 was Lierop een zelfstandige gemeente.
In het jaar 2001 waren er plannen om heel het grondgebied van Lierop ten noorden van de A67 bij Helmond te voegen. De actiegroep 'Handen af van Lierop' en de val van het kabinet Paars II hebben dit verhinderd. Het is leuk en gezellig dorp nabij de stad Helmond.
 
 Opmerkingen:          Geen
 
Huurperiode:             minimaal 12 maanden
 
Aanvaarding:             In overleg
 
Bewoning:                 gestoffeerd en/of gemeubileerd
 
Borg:                          € 1.600,--
 
Huur:                          € 1.600,-- per maand excl. g/w/e

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken