Molenstraat 5701KK Helmond

Huur: 930.00 €
  • Perceel opp. 105
  • Aanvaarding: in overleg
  • Extra:

    Mooie ruimte voor diverse doeleinden


Kantoor-/winkel locatie op gewilde zichtlokatie

Etalage:
U heeft een perfecte etalage tot uw beschikking aan de voor- en zijkant. De etalage aan de voorzijde is in totaal ca. 7,5 meter breed en ca. 2,75 meter hoog. De etalage aan de zijkant is in totaal ca. 2 meter breed en ca. 1,60 meter hoog.

Entree:
Entree naar royale winkel-/kantoor-/ontvangstruimte voorzien van systeemplafond met geïntegreerde Tl-lichtbakken , centrale verwarming, ventilatiesysteem, strakke wandafwerking, telefoon-/internet aansluiting, systeemplafond met geïntegreerde Tl-lichtbakken, meterkast met eigen meters.

Spreekkamer:
Spreekkamer voorzien van telefoon-/internet aansluiting, mechanisch ventilatiesysteem, strakke wandafwerking, systeemplafond met geïntegreerde Tl-lichtbakken. De kamer is gemaakt met eenvoudig te verplaatsen cq te verwijderen systeemwanden.

Tussenportaal:
Het tussenportaal biedt toegang tot een diepe inloopkast met kelder en toegang tot de keuken. Het tussenportaal maakt het mogelijk dat u vanaf het voorste deel de keuken kunt bereiken zonder het achterste gedeelte binnen te gaan.

Kantoor-/werkruimte/spreekkamer/opslag-/magazijn:
Sfeervolle kamer met volop lichtinval, hardhouten kozijnen, dubbele beglazing, dauwelufting, deels rolluiken en karaktervolle elementen (schouw, half-rond raam), strakke wandafwerking, centrale verwarming, ventilatie systeem, t.v.-/telefoon-/internet aansluiting, systeemplafond met geïntegreerde Tl-lichtbakken. Vanuit de ruimte is de keuken toegankelijk.

Keuken:
Aan de achterzijde gelegen royale keuken/kantine; voorzien van granieten werkblad, diverse boven- en onderkasten, marmoleum vloerbekleding, systeem plafond met geïntegreerde Tl-lichtbakken, centrale verwarming, ventilatie systeem, electra, gasaansluiting en keukengeiser. U heeft vanuit de keuken toegang tot de binnenplaats.

Toilet:
Half betegelde toiletruimte, centrale verwarming, systeemplafond en inbouwspot.

Bergkast:
Bergkast met opstelling c.v. ketel (REMAHA)

Achterom/Binnenplaats:
Aan de achterzijde is een gedeelde achterom waar u met een auto kunt komen. Ideaal voor opslag, containers, fietsen en pauzes.

Ligging:
De kantoor-/winkelruimte is gelegen in de Molenstraat, een doorgaande weg op loopafstand van het hart van 't centrum van Helmond. Er is in de directe omgeving volop parkeergelegenheid aanwezig (deels betaald en deels vrij parkeren). De Molenstraat is van oudsher een van Helmonds bekendste winkelstraten. Een diversiteit aan winkels in de directe omgeving (Action, Freestyle kappers, tankstation, scholen, cafés, restaurants, fysiotherapeut, Tatoo Shop, Duikwinkel, fietsenzaak, meubelzaken, etc.)

Bijzonderheden:
De unit heeft zijn eigen watermeter, elektriciteitsmeter, gasmeter.
Voorbereiding alarm installatie

Voorwaarden huurovereenkomst:
Huurprijs € 970,- excl BTW per maand te voldoen bij voorruit betaling
Voorschot € 150,- per maand te voldoen bij vooruitbetaling (gas en water)
Huurprijs € 11.640,- excl BTW per jaar (= ca. € 116,- p/m2/jr) te voldoen bij voorruit betaling
Voorschot € 1.800,- per jaar te voldoen bij vooruitbetaling (gas en water)
Electra op eigen naam
Gas en water zijn in het voorschot inbegrepen
Borg drie maanden huur
Huurprijzen op basis van een huurcontract van 5 jaar
Huurovereenkomst van 5 jaar conform artikel 7:230a BW, met een optie tot verlenging van 5 jaar, waarna voor onbepaalde tijd.
Veranderingen/verbeteringen in overleg met de verhuurder.
Opmaken huurovereenkomst € 500,- excl BTW
Algemene voorwaarden huur winkel-/kantoorruimte van toepassing
Indexering eenmaal per jaar (per 01 januari 2010) 

Gebruik/Bestemming:

Het geheel is te gebruiken als kantoor-/winkelruimte met eventueel een wijziging in indeling voor magazijn/opslag. Momenteel is de ruimte in gebruik als kantoor.

Oplevering/Aanvaarding:

De ruimte is in de huidige staat in overleg te aanvaarden doch spoedig is mogelijk.

 

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken