Molenstraat 5701KH Helmond

Huur: 950.00 €
  • Categorie: appartement
  • Perceel opp. 78
  • Kamers: 3
  • Aanvaarding: 1-3-2019

In de Molenstraat vindt u het complex "Le Moulin". Op de begane grond van dit complex bieden wij een 3-kamer appartement met een eigen oprit en entree aan voor de verhuur. U kunt dit appartement vergelijken met een bungalow met voor- en achtertuin.

Indeling:
Middels de eigen voordeur komt men de hal met garderobe binnen. In deze hal vindt men de  meterkast en het deels betegelde toilet met hangcloset en fonteintje. De muren zijn strak afgewerkt en de vloer in het gehele appartement is belegd met een laminaatvloer.
De ruime woonkamer met open keuken is gelegen aan de voorzijde van het appartement. In de uitgebouwde erker heeft men twee openslaande deuren naar de voortuin. De muren zijn afgewerkt met spachtelputz. 
De L-vormige open keuken is o.a. voorzien van spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast, diverse kastruimte en een kunststof blad. Aan de woonkamerzijde heeft men de mogelijkheid een eetbar te realiseren.
Vanuit de entree heeft men toegang tot de geheel betegelde badkamer voorzien van een grote douche, toilet en vaste wastafel.
De twee ruime slaapkamers bevinden zich aan achterzijde van het appartement. Beiden hebben middels de tuindeur toegang tot de patio tuin en vrije achterom. De kamers zijn voorzien van extra hoge en brede deuren welke zeer toegankelijk zijn voor rolstoelen.
Verder treft men in de hal nog een berging met wasmachine aansluiting en de CV Nefit Smartlime basic bouwjaar 2007. Vanuit de patio heeft men ook nog een exterrne berging.

Kortom: Een bungalow met eigen oprit, entree en vrije achterom maar wel in een nieuwe appartementencomplex nabij het centrum van Helmond.
 
Opmerkingen:           Huisdieren in overleg
 
Huurperiode:             minimaal 12 maanden
 
Aanvaarding:            1 maart 2019
 
Bewoning:                 gestoffeerd
 
Borg:                          € 1.000,--
 
Huur:                          € 950,-- per maand excl. g/w/e

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken