Hoofdstraat 6461 CL Kerkrade

Huur: 650.00 €
  • Perceel opp. 70
  • Aanvaarding: 1-12-2022
  • Energielabel: A

* TE HUUR WINKELPAND * HOOFDSTRAAT  * KERKRADE *
 
Bestemming:
Winkelruimte, Kantoorruimte of Horecaruimte; ca. 70m2
 
Algemeen
Op een goede zichtlocatie gelegen multifunctioneel bedrijfsobject in het gezellige winkel- en horeca concentratiegebied in het centrum van Kerkrade. Het object heeft een frontbreedte van ongeveer 5 meter. 
 
De laatst zittend huurder betrof een horecabedrijf wat op deze locatie ook zeker mogelijk is. Maar met enkele relatief eenvoudige aanpassingen is de ruimte is ons inziens qua locatie en bestemming ook uitermate geschikt voor een invulling met een knusse winkel, dienstverlener of een kantoor, hierbij is bijvoorbeeld te denken aan een:
 
- winkel gericht op natuurvoeding, fairtrade en biologische producten
- conceptstore, waar verschillende webshops een stukje ruimte 'huren'
- kado-, en snuisterijenshop
- winkel gericht op woonaccessoires , interieur en lifestyle artikelen
- winkeltje met vintage-, brocante- en antiekwaren
- tweedehands-kledingwinkeltje
- delicatessenwinkel, met borrelplankjes, olijfoliën, vleeswaren en wijnen
- plussize kledingwinkel
- speelgoedwinkel
- muziekinstrumenten winkeltje
 
Of in de (zakelijke) dienstverlening bijvoorbeeld een:
 
- barbier of luxe kapsalon met verkoop van aanverwante artikelen
- schoonheidssalon en nagelstudio 
- verzekeringskantoor
- reisbureau
- smartphone reparatiezaak 
- of een (startende) fysiotherapeut

Gezien de omvang, ligging en prijsklasse van de ruimte is een startende ondernemer een logische kandidaat om invulling te geven aan een onderneming op deze plek. Voor een eventuele startende ondernemer met een leuk concept is er vanuit de eigenaar een flexibele bereidheid om mee te denken in het laten slagen van deze invuling. Ook is er binnen de gemeente Kerkrade externe, kosteloze, professionele begeleiding beschikbaar voor een succesvolle vestiging in het winkelgebied.  

De ruimte is gelegen op een goede locatie in het kernwinkelgebied. In de nabijheid zijn ook de landelijk opererende ketens te vinden zoals Hema, Etos, Kruidvat en Zeeman. Het is gelegen in de directe omgeving van onder andere de Orlandopassage, gemeentehuis en het nieuwe centrum, welke recentelijk een upgrade heeft ondergaan.

Kerkrade kent een soepel parkeerbeleid waardoor een brede doelgroep (lokale markt, Duitse consumenten en toeristen) Kerkrade weten te vinden. Kortom winkelen en gezellige horeca gaan hand in hand samen in dit bijzondere stukje Limburg.

Huurprijs
€ 650,- per maand exclusief BTW.

BTW belast
Nee

Huurtermijn
5 jaar

Verlenging
Aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden

Aanvaarding
In overleg

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, waarin het thans aanwezige inbouwpakket, en indien van toepassing, een volledige horeca-inventaris aan huurder ter beschikking wordt gesteld. Het geheel is voorzien van vloer- /wand- en plafondafwerking en verlichting.   
 
De ruimte is verder voorzien van :
- mechanische afzuiginstallatie, geschikt voor horeca
- indien van toepassing, complete horeca inventaris inclusief diverse zitgelegenheden
- pantry met onder- en bovenkasten
- terrasinrichting, terras uitstalling is mogelijk
- zelfstandige nuts-voorzieningen
 
Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

Indexering
De indexatie vind jaarlijks plaats op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie / waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur.

Energielabel
A

Ligging
Kerkrade ligt in de Oostelijke Mijnstreek van Zuid-Limburg en maakt deel uit van het samenwerkingsverband plus regio Parkstad Limburg. Op moment telt Kerkrade 45.324 inwoners. Het is een gemeente met een grote variatie aan bezienswaardigheden, evenementen en een prachtige natuur. Buiten de diverse natuurgebieden kent Kerkrade vele bezienswaardigheden met bovenregionale aantrekkingskracht. Onder andere Gaia Zoo, Discovery Museum Kerkrade en Leisure Dome/Roda Boulevard zijn in Kerkrade gevestigd.

Bereikbaarheid
Per auto en openbaar vervoer is het centrum uitstekend bereikbaar. Voorts ligt de oprit van de Parkstadring in de buurt met uitstekende verbindingen richting Maastricht, Heerlen, Eindhoven etc.

Bestemmingsplan
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Kerkrade Oost III', vastgesteld op 29-10-2014. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum - 1'. Dit maakt een invulling van deze locatie met detailhandel, horeca, dienstverlening of maatschappelijke doeleinden mogelijk. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen. 
U dient zelf bij de gemeente Kerkrade te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.
 
 

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken