Hendrik Mesdagstraat 7 5702VK Helmond

Verkoopprijs: 179500.00 €
  • Categorie: Tussenwoning
  • Perceel opp. 170
  • Kamers: 5
  • Aanvaarding: In overleg
  • Energielabel: D

UITGEBOUWDE TUSSENWONING VOORZIEN VAN RUIME WOONKAMER, 3 SLAAPKAMERS, ROYALE ZOLDERVERDIEPING MET DAKKAPEL EN ONDERHOUDSVRIENDELIJKE ACHTERTUIN MET OVERKAPPING
 
Indeling

Hal:
Via de voortuin heeft u toegang tot de ontvangsthal van de woning. De hal is voorzien van een licht tegelvloer en strakke wand- en plafondafwerking. In de hal is tevens het toilet gesitueerd.

Woonkamer:
Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een lichte tegelvloer, strakke wand- en plafondafwerking, verwarmingsradiatoren en is aan de achterzijde uitgebouwd met tuindeuren.

Keuken
De keuken is geplaatst in een hoekopstelling in een lichte houtkleur met diverse apparatuur. Diverse onder en bovenkastjes.

Eerste verdieping:
Via een vaste trap heeft u toegang tot de overloop. De overloop is voorzien van een laminaatvloer en strakke wand- en plafondafwerking. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamer, badkamer en middels een vlizo trap tot de zolderverdieping.

Slaapkamer I:
De royale aan de voorzijde van de woning gelegen slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, getexte wanden en plafond, draairamen, rolluiken, verwarmingsradiator en tv-aansluiting.

Slaapkamer II:
De aan de achterzijde van de woning gelegen slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, strakke wand- en plafondafwerking, verwarmingsradiator en dakkapel met kunststofkozijn met draai- kiepraam voorzien van dubbele beglazing.

Slaapkamer II:
De aan de achterzijde van de woning gelegen slaapkamer is voorzien van een laminaat vloer, strakke wand- en plafondafwerking, verwarmingsradiator en dakkapel met kunststofkozijn met draai- kiepraam voorzien van dubbele beglazing.

Badkamer:
De aan de voorzijde van de woning gelegen badkamer is volledig in lichte kleurstelling betegeld en voorzien van een bad, staand toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

2de verdieping:
Middels een vlizotrap bereikt u de zolderverdieping welke te gebruiken is als bergruimte.

Tuin:
De zonnige op het westen gelegen achtertuin is voorzien van een met sierbestrating bestraat terras, berging en vrije achterom. 

Wilt u wonen in een instapklare tussenwoning gelegen in de wijk 'Helmond-Noord' ?
Bel dan nu voor een bezichtiging!!

Voor informatie, een brochure en/of een bezichtiging bel Jaspers Wooncomfort Makelaardij.

Tel: 0492 - 52 02 70 Regio Deurne - Asten - Someren - Eindhoven -Geldrop -Nuenen
                                  Helmond - Gemert - Laarbeek

Ook 's-avonds en in het weekend staan wij voor u klaar !!!


SITE & TOTAAL AANBOD Jaspers Wooncomfort Makelaardij 

WWW.JASPERSWOONCOMFORT.NL

Benieuwd naar de waarde van uw woning? BEL voor GRATIS en VRIJBLIJVENDE waardebepalingMap & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken