Chuchubiweg 41 Damacor (Curacao)

Verkoopprijs: 375000.00 €
  • Categorie: villa
  • Perceel opp. 1610
  • Kamers: 13
  • Aanvaarding: Per direct

Lokatie:                                  Damacor Curacao
Huis:                                       vrijstaande villa 
Slaapkamers:                        3
Badkamers:                           2
Kavelgrootte:                         ± 1610 m² (eigendomsgrond) 
Bebouwde oppervlakte:      ± 360 m²
Aanvaarding:                         in overleg


Omgeving:
Damacor / Mahaai is een buurt dat heel centraal ligt op Curacao. Damacor is een rustige en chique wijk met luxe woningen. De Dr. J. Taams Kliniek is ook in deze wijk gelegen. In de directe omgeving vind je verder de winkels van Mahaai, Zuikertuintje, Zeelandia, Brievengat, Sta. Rosa en Cerrito. Op nog geen 10 minuten rijden zijn in Saliña de basisscholen Klein College en Albert Schweitzer te vinden. Op zoek naar een geschikt koophuis op Curacao? Bekijk deze koopwoning dat verrassend veel ruimte en privacy biedt.

Entree:
Deze woning is gelegen aan een weg die gebruikt wordt voor bestemmingsverkeer. Aan de wegzijde van de woning is een ruime oplaan gerealiseerd. Middels de automatische poort komt men het binnenterrein binnen. Op het binnenterrein is er parkeren mogelijk voor 5 auto’s. Het gehele complex is ommuurd. De tropische tuin is goed onderhouden en is voorzien van een sproei- en dripsysteem welke gevoed wordt door middel van een deepwell.

Zwembad met jacuzzi:
Aan de linkerzijde van het pand bevindt zich het zwembad met jacuzzi, pompenhuis en een ruimte waar men een douche en toiletruimte kan realiseren. Leidingen e.d. zijn al aangelegd.Tevens bevindt zich ook hier een gemetselde buitenbar met barbeque.

Entree woning:
Via de voordeur van het pand komt men de hal binnen van deze villa. De hardhouten voordeur is van glas voorzien en een ijzeren hekwerk. Middels deze hal heeft men toegang tot de woonkamer welke voorzien is aan een kant van een glazen pui met openslaande deuren.
De muren zijn glad gestuct. Het plafond van deze kamer is in een puntdak met houten balken. De gehele beneden vloer is voorzien van tegels met uitzondering van de slaapkamers en de walk in closet.

Toilet:
Tussen de woonkamer en de pantry ligt het gastentoilet voorzien van een toilet met fontein,
Deels betegeld en gestucte wanden.

Keuken:
De halfopen keuken benadert men vanuit de woonkamer en heeft een opstelling in U-vorm.
De volgende apparatuur is aanwezig: magnetron, oven, gasfornuis met 6 pitten, aparte grill en diverse onder- en bovenkasten. Het aanrechtblad is betegeld en voorzien van een dubbele spoelbak met mengkraan. De keuken is verouderd en dient vervangen te worden. Tussen de woonkamer en de keuken heeft men een eetbar gerealiseerd.. Achter de keuken heeft men nog een bijkeuken. Middels de aluminium ramen heeft men uitzicht op tuin en de beide studio’s met de wasruimte.
 
Tweede Woonkamer
Aan de achterzijde van de woning heeft men de tweede woonkamer gerealisserd welke uizicht biedt op de achterliggende tuin. Deze kamer heeft openslaande ramen, gestucte wanden en een tegelvloer.

Study
Pal aan de tweede woonkamer ligt de study met tegelvloer, gestucte wanden, buro opstelling met verschillende kasten en een openslaande deur naar de achtertuin.

Slaapvleugel
Via de tweede woonkamer bereikt men de slaapvleugel met een masterbedroom en twee kleine slaapkamers. Hier bevinden zich ook de beide badkamers en de walk-in closet.
De master bedroom heeft openslaande ramen, gestucte wanden, laminaatvloer en toegang tot de royale badkamer en walk-in closet.
De royale badkamer is voorzien van bad met jacuzzi, separate douche met cabine, toilet, bidet, 2 wastafels met ombouw en een grote spiegelwand met daaronder diverse kastruimte.
Centraal in het midden van de villa ligt de tweede slaapkamer met uitzicht op de familie kamer en heeft een kleine badkamer met douchecabine, toilet, wastafel en een kleine walk-in closet.
Aan de voorzijde ligt nog een slaapkamer welke iets groter is van afmetingen en heeft openslaande ramen, gestucte wanden en een laminaatvloer.
 
Studio’s
Achter in de tuin heeft men nog een tweetal studio’s gerealiseerd met daarachter een wasruimte.
Beide studio hebben hun eigen ingang en badkamer met toilet, douche en wastafel. De wanden zijn glad gestuct en de vloer is voorzien van tegels.

Wasruimte
De wasruimte is voorzien van aansluiting wasmachine en droger. In deze ruimte bevindt zich ook de kraan voor het grondwater waarmee de tuin besproeid kan worden middels de sprinkler installatie.

Tuin
Het overgrote deel van de tuin is gazon met diverse vaste beplanting zoals palmbomen e.d. Deels verhard middels een stenen pand.
Het gehele pand is voorzien van een alarminstallatie aangelsoten op een meldkamer.
Verder is de woning gelegen in en rustige omgeving met veel privacy.
Centraal gelegen en op loopafstand van diverse zaken.

Voor informatie, een brochure en/of een bezichtiging bel ons.

Tel: 0492 - 520270 

Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor u klaar !!!

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken