Oeienbraak 5715 PW Lierop

Huur: 1250.00 €
  • Categorie: bungalow
  • Perceel opp. 100
  • Kamers: 3
  • Aanvaarding: In overleg

Vrijstaande gelijkvloerse bungalow te huur op een ruim perceel gelegen midden in de bossen van Lierop met 2 slaapkamers, badkamer, royale living, open keuken, badkamer en toilet. Centrale ligging t.o.v. Eindhoven en Helmond.
 
Indeling:
 
Woonkamer:
Royale U-vormige living met laminaatvloer. Muren zijn afgewerkt stucwerk, plafond stucwerk. Vanwege de vele openslaande deuren en ramen heeft men veel lichtinval.
 
Keuken:
De open keuken welke gelegen is in het midden van de woonkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling met werkblad en achterwand. Diverse onder en bovenkastjes en diverse inbouwapparatuur w.o. inductiekookplaat met afzuiging in schouw, koelkast, combi-oven.
 
Ouder slaapkamer:
Deze bevindt zich aan de achterzijde van de keuken met aansluitend een royale badkamer. De slaapkamer is voorzien van laminaatvloer, stucwerkplafond en strak afgewerkte wanden.
 
Badkamer:
De royale badkamer heeft een inloopdouche, vaste wastafel met ombouw en spiegel en separate wasmachine aansluiting. De wanden zijn volledig betegeld en het plafond gestuct en inbouwspots. Tevens bevindt zich in een aparte ruimte het toilet met fonteintje. De wanden zijn volledig betegeld. Plafond met inbouwspots.

Kleine slaapkamer:
Deze bevindt zich aan de achterzijde van de keuken met aansluitend een royale badkamer. De slaapkamer is voorzien van laminaatvloer, stucwerkplafond en strak afgewerkte wanden.
 
Tuin:
Het pand staat op een ruim bemeten perceel met rondom het pand voldoende ruimte om buiten te kunnen zitten. De tuin heeft verder diverse aanplant en diverse bomen. Een vijverpartij ligt deels verscholen tussen de enorme boompartijen.

Oprijlaan:
Vanuit de openbare weg heeft men toegang tot het perceel middels twee poorten.
Parkeerruimte voor auto's is er voldoende aanwezig op het terrein.
  
Ligging:
Het pand is gelegen in het buitengebied van Lierop. Voor personen die van rust en natuur willen genieten de meest ideale plek om te verblijven.  Lierop is een dorp in de Nederlandse gemeente Someren, provincie Noord-Brabant. Op 1 januari 2012 telde Lierop circa 2192 inwoners. Tot 1935 was Lierop een zelfstandige gemeente. In het jaar 2001 waren er plannen om heel het grondgebied van Lierop ten noorden van de A67 bij Helmond te voegen. De actiegroep 'Handen af van Lierop' en de val van het kabinet Paars II hebben dit verhinderd. Het is leuk en gezellig dorp nabij de stad Helmond.
 

Opmerkingen:        Geen huisdieren en rokers
 
Huurperiode:          minimaal 12 maanden
 
Aanvaarding:         In overleg
 
Bewoning:              gestoffeerd en/of gemeubileerd
 
Borg:                       € 2.000,--
 
Huur:                       € 1.250,-- per maand excl. g/w/e

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken