Brouwersstraat 5741 CL Beek en Donk

Huur: 1200.00 €
  • Categorie: Tweekapper
  • Perceel opp. 78
  • Kamers: 4
  • Aanvaarding: 1-7-2019
  • Energielabel: C

* TE HUUR TWEEKAPPER * BROUWERSSTRAAT * BEEK EN DONK *
 
Ligging:
Volledig gerenoveerde tweekapper met carport, garage en separate berging te huur binnen loopafstand van het gezellige Piet van Thielplein met diverse winkels en horecagelegenheden.
 
Beschrijving:
Middels de entree komt men in de hal van de woning waar zich de trapopgang bevindt, toilet, kelderkast en toegang tot de royale L-vormige woonkamer met open keuken. De gehele benedenverdieping is voorzien van een grijze natuurstenen vloer met vloerverwarming.
 
Woonkamer:
Het betreft een woonkamer van het type doorzonkamer. De wanden zijn gestuukt en in warme kleuren geschilderd. In het plafond zijn diverse inbouwspots geplaatst welke door het Domotica systeem bediend kunnen worden.
 
Keuken:
De openkeuken is voorzien van diverse apparatuur w.o. koelkast, vaatwasser, hete lucht oven, inductie kookplaat en een RVS afzuigkap. Op de scheiding van de woonkamer en de keuken heeft men een eetbar met spoelbak en een mengkraan. In deze unit is de vaatwasser geplaatst. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de achtergelegen tuin met garage, berging en overkapping.
 
1ste verdieping
Middels de gestoffeerde trap in de hal komt men op de 1ste verdieping waar men drie slaapkamers en de badkamer aantreft. De voorste slaapkamer is momenteel in gebruik als logeer/studie kamer. De achterste slaapkamer is de master bedroom en voorzien van airco. De kleine slaapkamer doet momenteel dienst als walk in closet. De gehele bovenverdieping heeft een laminaatvloer, strak afgewerkte wanden en inbouwspots in het plafond.
 
Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld en heeft vloerverwarming. Heeft een inloopdouche, tweede toilet en dubbele wastafel met ombouw en spiegel. In het plafond zijn inbouwspots verwerkt.

 
Garage:
De garage is geïsoleerd. Heeft vloerverwarming en een elektrische kanteldeur. In de garage is tevens de opstelling voor het witgoed te vinden.
 
Tuin
De tuin is deels verhard met tegels, vaste borders met planten en een gedeelte is gazon.
Onder de overkapping is de openhaard gesitueerd.
 
Opmerkingen:           Huisdieren toegestaan
 
Huurperiode:             minimaal 12 maanden
 
Aanvaarding:            1 juli 2019
 
Bewoning:                 gestoffeerd
 
Borg:                          € 2.400,--
 
Huur:                          € 1.200,-- per maand excl. g/w/e

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken