2de Indumaweg 5705BB Helmond

Huur: 700.00 €
  • Perceel opp. 120
  • Aanvaarding: direct
  • Extra:

    Buitenruimte


Totaal vloeroppervlakte bedraagt 120 m2, 62 m2 begane grond en 58 m2 verdieping.

Begane grond:
v.v. uitstortgootsteen, aansluiting brandslanghaspel en betegeld toilet. Hardhouten kozijnen, loopdeur. Daglichttoetreding door HR++ isolatieglas in voorzijde(op verdiepingsvloer). Overheaddeur (2,70 mtr. x 2,70 mtr), loopdeur. Houten trapopgang met leuning naar verdiepingsvloer. Rond trappen gat met een houten ballustrade. Op verzoek kan op de verdiepingsvloer een kantoor gerealiseerd worden. Verwarming in kantoor en bedrijfsruimte d.m.v. CV installatie en radiatoren.

Afgeschermde technische ruimte. Extra grote buitenruimte van 14 m x 3 m.

Nutsvoorzieningen:
Er is aanwezig gas, water, elektra, 3 x 25 amp. uit te breiden met krachtstroom.

Gebruik:
Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP-ers bieden de units qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Het gebouw kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker van een unit. Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten met milieucategorie II & III. Detailhandel is niet toegestaan. (behoudens vrijstelling)

Ligging:
Het object is gelegen op Bedrijventerrein “Hoogeind”gemeente Helmond. De bereikbaarheid is zowel per eigen vervoer als per openbaar vervoer goed. Op enkele minuten afstand liggen op en afritten van de A67 (Venlo-Antwerpen)

en A2 (Eindhoven – Amsterdam)

Huurperiode:            5 jaar + optie 5 jaar

Aanvaarding:            per direct

Borg:                         € 2100,--

Huur:                         € 700,-- per maand excl. g/w/e en BTW

 

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken